Weblink Exchange-koppling
Synka Exchange till Weblink Unified 2.0
Uppdaterar kalender och kontakter
Weblink Exchange-koppling innebär att kalender och kontakter synkas med Weblink Unified 2.0 och visas i Weblink Communicator och Weblink Mobile App.

Integration med Exchange erbjuds som enkelriktad lösning där det är Exchange som uppdaterar Weblink Unified 2.0. Ändringar i kalender och kontakter görs i Exchange som sedan synkas i realtid till Weblink Unified 2.0 och visas i Weblink Communicator/Softphone, Weblink Mobile App och Weblink Portal. Integrationen kommer med som standard till Weblink InFinity.

”När jag gör en bokning i min kalender så blir det en hänvisning i telefonsystemet , tex om jag skriver i min Outlook-kalender ”möte med Anders på Audi ” så får de som ringer mig höra att jag är på möte.”

Kalender
Weblink Exchange-koppling gör att kalendern blir ett hänvisningssystem som stänger och öppnar telefonen enligt bokningarna i kalendern samtidigt som det är en informationskälla för övriga användare. Varje användare väljer själv vilka kalenderbokningar som skall stänga den egna telefonen.

Med Trigger-ord för profilerna (hänvisningarna) skickas automatiskt en kalenderpost till växeln när den lagts in i Exchange- kalendern. På så sätt kan du automatisera när profiler/ hänvisningar skall vara aktiva och även se dina kollegors schemalagda profiler/hänvisningar i Communicator och mobil-appen.

I Communicator/Softphone kan du se dina schemalagda kalenderposter. Trigger-ord som t ex Möte och Semester kopplas till respektive profil.

Kalender
Alla kontakter som finns på ditt Exchange-konto synkas automatiskt med Weblink Unified 2.0 och visas under kontakter i Communicator/Softphone och Weblink Mobile App.

Med Weblink Exchange-koppling kan du enkelt komma åt dina Exchange-kontakter och namnet presenteras i displayen när kontakten ringer in till dig.

I mobil-appen i Android ser du en ikon vid de kontakter som kommer från ditt Exchangekonto.